Yritys

Järjestelmätoimitukset ideasta sarjatuotantoon

Oy Esmarin Composites Ltd on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä komposiittiratkaisuja aina suunnittelusta ja tuotekehittelystä valmiisiin tuotteisiin. Olemme joustava ja kokenut yhteistyökumppani, joka pystyy reagoimaan nopeisiin tarpeisiin ja vastaamaan erikokoisiin tuotantoeriin.

Ota yhteyttä

Katso yhteystietomme »

Pitkä kokemus tukena tuotekehitysprosesseissa

Yrityksemme perustamisesta vuodesta 1992 alkaen olemme toimineet järjestelmätoimittajana useille eri teollisuuden aloille. Hyödynnämme eri toimialoilta kertynyttä kokemusta uusissa tuotekehitysprojekteissamme.

Modernit tekniikat ja toimitilat

Käytössämme on viimeisimmät, erikohteisiin räätälöidyt valmistustekniikat, joilla mahdollistetaan aina kokonaisedulliset ratkaisut. Käytämme komposiittituotteiden valmistuksessa ainoastaan nykyaikaisia infuusiotekniikoita. Meillä on myös laaja kokemus ja osaaminen paloturvallisten komposiittituotteiden valmistuksessa. Ydinosaamistamme on myös metalli- ja komposiittirakenteiden yhdistäminen, josta meillä on erityisen pitkä kokemus sekä laaja kumppaniverkosto. Tuotantotilamme mukautuvat monenlaisiin tuotantoprosesseihin. Kokoonpanotuotantomme taipuu myös esimerkiksi telakka- ja ajoneuvoteollisuuden metalliosien kasaamiseen.

Tuotantoprosessi tuotekehityksestä sarjatuotantoon

Vastaamme tarvittaessa koko tuotantoprosessista tuotekehitystyöstä alkaen. 3D-suunnittelu, tarkka materiaalien valinta ja huolellinen tuotanto takaavat laadukkaat ratkaisut eri tarkoituksiin.

Kustannustehokkuutta komposiittiratkaisuilla

Komposiittiratkaisumme ovat parhaimmillaan tuotteissa, joissa tarvitaan kevyttä ja lujaa rakennetta, korroosionkestoa, ääni- ja lämpöeristystä, helppoa asennettavuutta sekä nykyaikaista muotoilua - pinnan laadusta tinkimättä. Komposiittituotteissa on mahdollista käyttää paloa hidastavia tai palamattomia komposiittirakenteita. Komposiittirakenteisiin voidaan myös helposti yhdistää muita materiaaleja. Yhdellä komposiittirakenteella saavutetaan kerralla monta ominaisuutta, jolloin vältetään päällekkäisiä rakenteita ja saavutetaan näin merkittäviä kustannussäästöjä.
"Olemme joustava ja kokenut kumppani, joka pystyy vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin."

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuonna 1992, olemme toimineet järjestelmätoimittajana eri toimialoille. Hyödynnämme eri toimialoilta saatua kokemusta uusissa tuotekehitysprojekteissamme.

Asiakkaamme työskentelevät mielellään kanssamme – merkkinä siitä, meillä on monia pitkiä asiakassuhteita. Tutustu historiaan »

    Ota yhteyttä

    Lähetä viesti tai ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla »

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen.