Työkoneet

Oy Esmarin Composites Ltd tarjoaa työkoneiden valmistajille kilpailukykyisen ratkaisun modernin muotoilun sekä pinnan laadun ja kestävyyden yhdistämiseen.

Tuotteemme vastaavat erinomaisesti laitteiden osissa käytettyjen materiaalien painoon ja korroosion kestoon liittyviin vaatimuksiin. Komposiittiratkaisumme mahdollistavat myös ääni- ja lämpöeristykset sekä helpon asennettavuuden ilman erillisiä tukirunkoja ja päällekkäisiä rakenteita.

Komposiitin edut työkoneissa

 • Moderni muotoilu
 • Hyvä pinnanlaatu
 • Kevyt ja vahva rakenne
 • Lämmöneristys
 • Korroosionkestävyys

Luukut ja katteet

Valmistamme luukkuja ja katteita muun muassa Dinolift-henkilönostimiin. Komposiitista saadaan valmistettua kevyitä ja näyttäviä katteita turvallisena ja helposti asennettavana kokonaisuutena.

Maskit ja puskurit

Valmistamme Normetin kaivoskoneisiin keulamaskeja. Maskit ovat kevyitä sekä helposti asennettavia ja avattavia. Komposiittimaskit ovat korroosion kestäviä ja lujia, joten ne suojaavat koneistoa luotettavasti vaativissa kaivosolosuhteissa. Erikoisajoneuvotuotteitamme ovat muun muassa lastinkäsittelylaitteiden konesuojat, hyttien osat sekä työ, maatalous-, ja metsäkoneiden konesuojat. Valmistamme myös ultra-kevyitä katteita velomobiileihin.
"Olemme joustava ja kokenut kumppani, joka pystyy vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin."

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuonna 1992, olemme toimineet järjestelmätoimittajana eri toimialoille. Hyödynnämme eri toimialoilta saatua kokemusta uusissa tuotekehitysprojekteissamme.

Asiakkaamme työskentelevät mielellään kanssamme – merkkinä siitä, meillä on monia pitkiä asiakassuhteita. Tutustu historiaan »

Sertifioitu laatujärjestelmä

 • ISO 9001:2015

  Ota yhteyttä

  Lähetä viesti tai ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla »

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen.