Teollisuus ja rakentaminen

Oy Esmarin Composites Ltd valmistaa komposiittiosia teollisuuskoneisiin ja -laitteisiin. Rakennusteollisuutta palvelemme muun muassa kosteudenkestoa vaativien elementtien tuotannolla. Komposiittiratkaisut palvelevat teollisuutta ja rakentamista myös kemikaalien keston sekä lujuuden ja turvallisuuden osalta.

 

Komposiitin edut teollisuudessa ja rakentamisessa

 

 • Eri ominaisuuksien integroitavuus yhteen kerrosrakenteeseen
 • Kosteudenkesto

 

 • Lämmöneristys
 • Lujuus ja keveys

Laitesuojat

Suunnittelemme ja valmistamme muun muassa puunmittauslaitteiden sekä muiden koneiden laitesuojia. Komposiittirakenteiset laitesuojat on mahdollista muotoilla hyvin vapaasti. Rakenteeseen voidaan integroida ääni- ja lämpöeristys kerrosrakenteella. Komposiitista valmistetut laitesuojat ovat erittäin vahvoja ja kevyitä, ja näin ollen turvallisia käytössä.

Öljynerotuslevyt

Valmistamme erilaisia öljynerotuslevyjä ja teemme haponkestäviä pinnoitteita teräsrakenteisiin. Komposiiteilla voidaan myös lisätä kulutuspintaa esimerkiksi metallirakenteisiin.

Kylpyläkalusteet ja parveke-elementit

Käyttämämme materiaalit soveltuvat erinomaisesti rakennusteollisuuden kylpyläkaluste- ja parveke-elementteihin.
"Olemme joustava ja kokenut kumppani, joka pystyy vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin."

Yrityksemme perustamisesta lähtien vuonna 1992, olemme toimineet järjestelmätoimittajana eri toimialoille. Hyödynnämme eri toimialoilta saatua kokemusta uusissa tuotekehitysprojekteissamme.

Asiakkaamme työskentelevät mielellään kanssamme – merkkinä siitä, meillä on monia pitkiä asiakassuhteita. Tutustu historiaan »

 

Sertifioitu laatujärjestelmä

 • ISO 9001:2015

  Ota yhteyttä

  Lähetä viesti tai ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla »

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen.