Kiskokalusto

Oy Esmarin Composites Oy on toiminut kiskokaluston parissa yli 25 vuotta. Jatkuvan parantamisen ja nykyaikaisen valmistustekniikoiden avulla Esmarin on edelleen yksi alan johtavista toimijoista.  Esmarinin tuotteet vastaavat erinomaisesti tiukkoihin kiskokalustovalmistuksen laatuvaatimuksiin  joissa hyvä pinnan laatu, paloturvallisuus, korroosionkesto, helppo asennettavuus sekä kevyt ja luja rakenne, nykyaikaista muotoilua unohtamatta ovat tärkeässä roolissa. Olemme räätälöityihin komposiitti- ja muihin kevyt rakenteisiin erikoistunut tehokas järjestelmätoimittaja, joka hallitsee sisä- ja ulkotilojen kokonaisratkaisut juniin ja raitiovaunuihin. Osaamisemme kattaa esimerkiksi sisä- ja ulkokatteiden ja paneeleiden, wc-moduulien, lattioiden, ovien ja koteloiden mallinnuksen ja toteutuksen.

Meidän laatujärjestelmämme on ISO 9001-sertifioitu ja täyttää myös IRIS –standardin vaatimukset. Meidän tuotteemme soveltuvat hyvin jopa kaikkein vaativimpiin olosuhteiseen, sillä osaamisemme kattaa myös palokestävät rakenteet, sillä, tuotteemme täyttävät myös DIN 5510-2, EN 45545-2 ja UIC 564-2 vaatimukset.

Sisätilat

Oy Esmarin Composites Ltd suunnittelee ja valmistaa sisustusratkaisuja juniin ja raitiovaunuihin. Osaamisemme kattaa näyttöpaneelit, kattopaneelit, ovikoneistokotelot, valopaneelit ja muut sisäosat.

Sisätilat

Ulkopuoliset osat

Valmistamme myös kiskokaluston ulkopuolisia osia, kuten etu- ja takapuskureita,  valo paneelit, sivupaneeleita, ja pyöräkoteloita. Helsingin uuden raitiovaunun puskurit ja valopaneelit ovat hyviä esimerkkejä osaamistamme tällä sektorilla.

Ulkopuoliset osat

Kattopeitteet

Kattopeitteet ovat merkittävä osa Oy Esmarin Composites Ltd:n tuotantoa ja osaamista. Valmistamme kattopeitteitä laadukkaista materiaaleista RTM teknologialla nykyaikaisissa toimitiloissamme.

Suomen InterCity-junien päätykatteet ja Helsingin uuden matalalattia-raitiovaunun kattopeitteet ovat hyviä  esimerkkejä osaamisestamme

Kattopeitteet

WC Moduulit

Esmarin hallitsee hyvin myös erilaisten ​​suihku- ja wc moduuleiden suunnittelun ja valmistamisen. VR:n InterCity -junien WC-, Inva-WC ja suihkumoduulit ovat hyvä esimerkki siitä, että Oy Esmarin Composites Ltd hallitsee kokonaisratkaisut jopa kaikkein vaativimpiinkin tarkoituksiin.

WC Moduulit

Erityisosat

Monipuolisena järjestelmätoimittajana Oy Esmarin Composites Ltd pystyy luomaan erikoisosia myös vaikeisiin olosuhteisiin. 3D-suunnittelu, tarkka materiaalien valinta ja huolellinen tuotanto takaa laadukkaat  ratkaisut eri tarkoituksiin. Yli 25 vuoden kokemuksen aikana olemme toimittaneet akku laatikoita, porrasnostimen koteloita ja pyöräkoteloita merkittävimmille kiskokalustovalmistajille.

Erityisosat